Good Life International BV
WHERE THE GOOD LIFE BEGINS...
 info@goodlifeinternational.nl
+31 77 399 9290

Mollers-Levertraan

Möller’s Omega-3


In het midden van de 19e eeuw, constateerde de apotheker Peter Möller dat mensen langs de kust die regelmatig levertraan gebruikten, zelden ziek waren. Hij wijdde zich daarna aan het vinden van een goede productiemethode voor deze gezonde vloeistof.

Vanuit de overtuiging dat een gezond leven begint met goede voeding, richtte Peter Möller in 1854 het merk Möller’s op. Hij was toen al overtuigd van de belangrijke voordelen van levertraan voor de gezondheid. Sinds de oprichting kenmerkt de geschiedenis zich door continue ontwikkelingen van de productie waardoor de kwaliteit, de zuiverheid en de smaak van Möller’s levertraan steeds zijn verbeterd.

Möller’s is de enige producent ter wereld die al meer dan 150 jaar levertraan produceert.

Sinds de introductie van Möller’s op de Nederlandse markt kent het merk een imposante ontwikkeling en lukt het ons om de Nederlander stap voor stap te overtuigen van het gebruik van levertraan. “Een lepel levertraan per dag” was een halve eeuw geleden de traditie van de Nederlanders. Toen had levertraan een onprettige smaak en was vaak van wisselende kwaliteit. Inmiddels is het productieproces zo goed doorontwikkeld dat de smaak van Möller’s levertraan zacht, fris en zelfs lekker is.